Customer Service

Customer Service
Sila hubungi kami 017-2854882 @ 019-6225052 Puan Aleen bagi sebarang pertanyaan@tempahan yang ingin anda lakukan.

JADI AGEN TANPA MODAL

JADI AGEN TANPA MODAL
DAFTAR PERCUMA DENGAN 9 LANGKAH MUDAH

PROMOSI

PROMOSI BEAUTSKIN KEMBALI LAGI ATAS PERMINTAAN YANG MENGGALAKKAN... SNE + BEAUTSKIN ESSENCE
RM387
* dengan pembelian 2 produk serentak,anda berpeluang mendapat harga ahli dan seterusnya didaftar kn sbg ahli secara automatik
FELINNA VIT C + PURE COLLAGEN
30 BJ PER BOX
1BOX RM85
2 BOX RM160
10 BOX RM60/BOX
... FREE POS SEMENANJUNG...
BEAUTSKIN ESSENCE RM220+AHLI... SNE CAPSULE RM200+AHLI... FELINNA LOTION 2 BOTOL RM120...
1 BOTOL RM75
2 BOTOL RM120
10 BOTOL RM500
50 BOTOL RM2000
100 BOTOL RM3500
* DIBUKA UNTUK PEMBORONG
VIT C 1000mg PAHANG PHARMA 1 bottle - RM85
2 bottle - RM150
3 bottle - RM190
10 bottle ke atas - RM55/bottle
...FREE POSTAGE SEMENANJUNG... SURIA SECRET BALM
1 PCS RM50
2 PCS RM90
3 PCS RM120
10 PCS ABOVE RM30/PCS
...FREE POS SEMENANJUNG...

BERMINAT ??? SMS 017-2854882 MS ALEEN FB : FEADAMAYASHOPPE email : feadamayashoppe@gmail.com

SPONSOR

TEMPAH BLOG NIAGA
WARUNG MUMMY

TERM & CONDITON

TERMS OF SALE

1.Bayaran adalah secara tunai di dalam RINGGIT MALAYSIA.
2.Barangan yang telah dijual TIDAK boleh dikembalikan.
3.Setiap barangan yang di pesan akan dihantar pada hari ISNIN dan KHAMIS sahaja.
4.Harga barangan TIDAK termasuk KOS PENGAHNTARAN,kecuali dinyatakan.

MY LOVELY CUSTOMER

Powered by Blogger.

VITAMIN C 1000mg UNTUK KULIT SIHAT,CANTIK DAN GEBU


Vitamin C 1000mg PAHANG PHARMA




VIT C 1000mg 100 biji BORONG 
1 bottle - RM80
2 bottle - RM140
3 bottle - RM190
10 bottle - RM500
10 bottle ke atas - RM45/bottle
...FREE POSTAGE SEMENANJUNG...





VIT C 1000mg REPACK 30BIJI BORONG
1 bottle @ rm45
5 bottle @ rm40 = rm200
10 bottle @ rm35 = rm350
10 bottle ke atas @ rm30/bottle 









Vitamin C 1000mg
HARGA:
30 BIJI = RM45 SEMENANJUNG (free pos)
* sabah / sarawak add RM5


Pengambilan 1 biji sehari. Sangat berkesan! Disyorkan oleh Doktor Pakar.

Dalam seminggu kulit akan menjadi lembut dan lembap semulajadi. Jerawat akan mengecut dan berkurangan. Ia akan membuang toksin dari badan dan menjadikan badan lebih sihat dan bersih.

Semakin lama mengamalkan, semakin cerah berseri dan seperti memakai blusher! Tak percaya lihat testimoni dan cuba sendiri!!


Anda Tertanya-tanya………..


SOALAN LAZIM TENTANG VITAMIN C

1) Vit C ni halal ke? Vit c ni brand apa?
Jawapan: syg vitamin ni ada halal..  ori produk from doc ada all certificate . Keluaran Pahang Pharma (MAL06051404x)..kalau xhalal i pun xmakan dear hehe tambah2 jual lagi lah buat tambah dosa2 i bg org amik bnda haram.


2) Vit c ni dari malaysia ker?
Jawapan : Ya syg. Dari Malaysia. Doc malaysia yang buat product dia sndiri. 

Bukan Dr.holland ye….

3) Vit C ni keluaran mana?
Jawapan: Vit C ni clinical produk mmg tak da keluaran atau brand apa2 sama macam kite ambil ubat di klinik, doc takde pon bg ubat with any brand stated kat sampul ubat tu. Dats why vit c ni takde di jual di farmasi ya.

4) Akan ada side effect x vitamin ni sis? Jawapan : oh syg2 ku.. vitamin c ni masa kita tadika dulu tecik2.. ada x makan yg kaler oren tu bulat2 appeton? hhee ada side effect x now? xde kan? sbb vitamin ni Utk kesihatan juga.. xkisah apa jnis yg kita mkan n ambil asalkan xde la racun inside..jadi jawapannya.. ambil vitamin mmg akn bg effect.. tapi effect yg sgt bgus utk kulit n ksihatan.. selamat mncuba ya!

5) akak vitamin ni bahaya x? jawapan: sgtlah selamat sebab ibu mngandung n menyusu bole ambil pil ni...dan dijamin ada cop dr kmnterian kesihatan.. sy xmnjual pasaran gelap punya ubat.. dah berapa balai polis n hosp sy hntar pil ni smile

6) Kenapa cpat sgt berkesan? Jawapan : badan kita bole menampung 2000mg vit c sehari.. kalo yg dekat klinik hnya 50mg shj sebiji pil.. tapi yg sy jual 1000mg sebiji.. untungkan? sbb tu kesan cepat.

7) Akak berat badan akan naik x? Jawapan : bila sy amik pil ni sy takut bnda yg sama..tp pil ni 100 percent utk kulit bukan hanya muka tetapi badan, mencerah,mengebu,melicin,menegang..tugas nya....jd bdan ak naik seri.. bukan naik berat ya!

8) Lelaki pun bole ambil? Jawapan: Lelaki zaman sekarang pun semua nk kacak.. xda istilah lelaki yg amik vitamin ni mcm pompuan.. eyh bg sy lelaki mcm ni macho! tahu jg penampilan diri.

9) Akak berapa lama nak Nampak kesannya?
Jawapan : Depends on body also darling2... Ada yg in a week da show good result n ada yg sebulan br nmpk result.. Sgt puas hati dgn produk ni..... Produk yg baik dtg dr pakar yg baik... heart

10) Kalau stop ambil Vitamin C, ada effect buruk atau masih boleh maintain tak kulit kita? Jawapan : Dalam dunia ni, apapun tak bersifat kekal. Kalau stop, kulit kita tak jadi semula macam masa kita belum ambil vitamin c ni dulu. Tap tak seindah sewaktu kita ambil vitamin c ni. Kulit kita akan masih ok. Takkan naik those jerawat-jerawat & all kalau kita jaga kulit kita. But, why not kita ambil 2-3kali seminggu atau at least seminggu sekali bila kita tgk badan & kulit kita dah elok. Paling-paling kurang, zat-zat & vitamin-vitamin tu masih ada dalam badan. Jangan sampai tak ada langsung. smile
  

Jadi apa tunggu lagi? Anda cuba, anda cantik, anda suka!
 

 • Vitamin C dgn ketinggian 1000mg setiap capsule sama seperti kita inject vit c dalam badan untuk whitening.
• Kebaikan produk ni kita tidak perlu sakit kena cucu jarum hanya telan dengan air sahaja dan mengandungi antioxidant yang tinggi dan baik untuk kecantikan kulit.
• Secapsul 500mg bersamaan dengan 10 x biji oranges, 1000mg bersamaan 20 x biji oranges dan hanya pengedar sah sahaja yg boleh jual.
• Sangat bagus untuk kulit muka dan seluruh badan..akan kelihatan cerah berseri,putih dan mulus
• Sesuai untuk wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
• Sesuai untuk ibu mengandung
• Sesuai untuk ibu yang menyusukan baby(air susu akan banyak)
• Sesuai diambil ketika period
• Memudarkan parut2 dimuka dan badan.
• KKM approve
• 100% halal



Kelulusan dr KKM...jangan risau kay

Vitamin C ni yang specialnya bukan sahaja untuk kelihatan cantik
serta merawat masalah kulit berjerawat malahan berupaya merawat masalah seperti berikut :

1) Meningkatkan tahap imune system
2) Mengurangkan Gejala Selsema
3) mempercepatkan pemulihan luka
4) sihatkan gusi
5) merawat asma dan elergi
6) elakan dari cataract
7) elakan dari sakit jantung dan beberapa jenis cancer
8) bina collagen untuk kulit supaya lebih segar dan licin
9)menghaluskan tumit kaki..(tiada lagi rekahan)


Tiada unsur keraguan dari segi halal (100% asid ascorbic) dan selamat dimakan (ada no kkm).
bersifat larut air..terlebih dos pn xde mslh sbb akan keluar melalui urin dan peluh.

alhamdulillah..blum ada lg stakat ni bg feedback negatif. Vitamin C ni mmg tak ada side effect.Nasihat sy,jg pemakann,jgn stress,rehat cukup,minum bnyk air utk detox/buang toksin. cara makan telan sebiji sehari dengan air masak (pagi @ malam) jgn kunyah sbb takde perisa tambahan


*elak minum bersama teh (vitamin x diserap)
*banyakkan minum air masak untuk detox



KEBAIKAN VITAMIN C:

-Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri
-Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata
-Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema
-Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut
-Anti penuaan dan anti kedut
-Mengatasi masalah resdung dan alahan
-Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi
-Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti
-Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis
-Melindungi daripada pembekuan darah, lebam, menggalakkan penyembuhan luka dan pengeluaran hormon anti-stress
-Penting untuk penyuburan sel darah putih dan juga bertindak sebagai antihistamin semulajadi yang amat berguna untuk mengurangkan hidung bengkak semasa selesema, dan mengurangkan gejala-gejala lain alergi
-Membunuh bakteria patogenik, yang bertindak sebagai antibiotik yang tidak berbahaya
-Melindungi sel-sel otak dan saraf tunjang, yang sering dirosakkan oleh radikal bebas
-Membantu tubuh menyerap zat besi yang berlebihan, berguna dalam rawatan anemia
-Ia memainkan peranan penting dalam penghasilan hemoglobin dan sel darah merah dan menurunkan paras kolesterol dalam darah
-Merawat jangkitan saluran kencing
-Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain

Vitamin C adalah jenis sustained released atau pelepasan perlahan-lahan, dalam masa 12 jam. Oleh itu, ia memastikan tubuh kita mendapat bekalan vitamin C yang berterusan.

SANGAT SESUAI UNTUK:
*wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
*ibu mengandung
*ibu yang menyusukan bayi (menambahkan air susu)
*boleh diambil ketika haid
*mereka yang mengambil supplement kolagen dan glutathione (mengoptimumkan fungsi dan serapan bahan tersebut oleh badan)
*mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit
*perokok (mengurangkan penyerapan nikotin)
*mangsa kemalangan yang cedera/pembedahan, melecur

CARA PENGAMBILAN:
-Telan 1 biji tablet vitamin C setengah jam selepas sarapan atau sebelum tidur.
-Amalkan minum banyak air kosong (sekurang-kurangnya 2.5-3 liter sehari) bagi melancarkan pembuangan toksin serta membolehkan penyerapan vitamin secara optimum oleh badan.

TESTIMONI VITAMIN C 1000mg





ambil Vitamin C bru 3 mggu lebey :) xpakai mekap2 bagai..juz bedak johnson baby ja...dlu siap ngn krim n compact powder... tu pn kusam..kalo time pnas, muka berminyak cam leh goreng ikan....tapi skrg, knfiden sket kot nk kuaq umah xpkai bedak pun :P [sila abaikn muka sy yg tembam yg selepas tu yerr]


week 1 : nampak x muka alia byk kan jerawat.minggu yg sgt stress dan kerja non-stop without rest.so hasil dia adalah muka yg jerawat.tadaaa ~

week 2 : without make up jgk.tapi jerawat da makin kurang and slow naek.tapi still nampak parut.hee :D
week 3 : seee,muka da kurang parut kannn.tapi pakai make up pon stil nampak kan parut walaupon da kurang.
week 4 (photo taken on 3.3.12) : supriseee ~tadaaa,gamba last week,dgn confidentnye da start pakai make up sb parut da x dah!bukan hanya alia yg puas hati,tapi jiran sanak saudara semua da tego.semua tunggu nak order bila gaji masuk :)


MINAT?

BOLEH LER ORDER K...

FB : FEADAMAYASHOPPE

www.feadamayashoppe.blogspot.com

SMS : 017-2854882 aleen








Comments
1 Comments

1 comments:

Siti Noraisyah said...

Assalamualaikum..sis nk tny klu vit c 1000mg..dalam sehari sy amik 2 biji..boleh ke? Ada pape kesan yg x baik x?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PERHATIAN!!!

BAGI PEMBELIAN UNTUK PRODUK BEAUTSKIN,PIHAK KAMI MENGAMBIL MASA 2-3 BAGI MENDAPATKAN STOK DARI HQ..KESABARAN AMAT DIPERLUKAN DAN HANYA "SERIOUS BUYER" SAHAJA YANG AKAN DILAYAN...BAGI YANG X SABOR TU PIHAK FEADAMAYASHOPPE UCAPKAN TERIMA KASIH...TQ KEPADA OUR LOYAL CUSTOMER YANG BIASA BERURUSAN DENGAN KAMI..TQ ATAS SOKONGAN ANDA SEMUA...HUGS AND KISSES DARI "FEADAMAYASHOPPE "

LIKE US

perkenalkan fb kami pada 10 kawan anda- dan pastikan mereka like page kami, hadiah percuma tudung akan diposkan terus ke alamat anda, hanya sms nama dan alamat anda serta nama 10 rakan anda kepada kami dalam 1-3 hari bekerja tudung percuma akan di pos kepada anda.

SEKAPUR SIREH



SALAM....

SALAM RAMADHAN BUAT SEMUA DARI FEADAMAYA SHOPPE...SEMOGA RAMADHAN KALI IN MEMBERI SERIBU RAHMAT BUAT ANDA DAN SEMOGA SEGALA NYA DIPERMUDAHKAN OLEH-NYA...AMIN...

UNTUK RAMADHAN KALI INI,PIHAK FEADAMAYA SHOPPE TELAH MEMBUKA 2 BAZAAR DI TESCO SEREMBAN 2 n BAZAAR SENAWANG.

SO,PADE SEMUA YANG BERMINAT UNTUK MENDAPATKAN SEBARANG KOLEKSI DARI PIHAK FEADAMAYA SHOPPE BOLEH LA KE SALAH SATU OUTLET KAMI TERSEBUT.

REGISTERED BUSINESS

WAKTU URUSNIAGA

KAMI BEROPERASI 24 JAM SILA SMS@ EMAIL SHJ SILA . SEBARANG TEMPAHAN DAN PERTANYAAN SILA SMS 017-2854882 @ EMAIL : FEADAMAYASHOPPE@GMAIL.COM @ ISIKAN FORM PERTANYAAN DAN ORDER DI BAWAH. BAGI SEBARANG PERTANYAAN. KAMI LEBIH MENGGALAKKAN SMS BAGI MEMPASTIKAN MAKLUMAT ADALAH LEBIH TEPAT DAN SEBAGAI SIMPANAN MAKLUMAT KAMI ATAU EMAIL: FEADAMAYASHOPPE@GMAIL.COM Email : feadamayashoppe@gmail.com Facebook : FEADAMAYASHOPPE Operating Hours: Monday - Friday : 9am - 7pm (Online) Saturday - Sunday : Family Time BY SMS@EMAIL

KOS PENGHANTARAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...- POSLAJU / KANGGAROO COURIER RM 7 SEMENANJUNG (1-2 ITEM)

- POSLAJU COURIER SABAH/ SARAWAK RM 9 (1-2 ITEM)

- POS EXPRESS (BOX) RM7.50 (1-2 ITEM)

MAYBANK : 114487075579

CIMB :04070000470204

HAZLINE NOOREDILLA BT PEER RAMLI

Pembayaran boleh dibuat menerusi:

MAYBANK : 114487075579

CIMB : 04070000470204

HAZLINE NOOREDILLA BT PEER RAMLI

Sila bank in secukupnya atau lebih (kerana ATM tidak menerima nilai wang kecil : baki akan dipulangkan). Selepas bank in sila attach bukti/slip bayaran ke email kami,feadamayashoppe@gmail.com

atau SMS/inbox FB kepada kami maklumat berikut: nama bank, tarikh, masa, jumlah, jenis/set produk dan maklumat peribadi untuk penghantaran- nama, alamat, no.telefon penerima ke talian hotline kami, 017-2854882

Contoh SMS atau cara hantar pesanan ke inbox FB:

CIMB, 1 SEPT, 11:32PM, RM100, 1 SET iqr, ALEEN, NO.1, jalaun 10, taman BSJ, 40150 shah alam..013-6768768

Kami akan menyemak pembayaran anda dan pengesahan akan dibuat secepat mungkin.

Popular Posts

ADMIN BLOG

ADMIN BLOG
FB COMMENT

KAT SINI BOEH TRACK UR PARCEL K..

Please enter ur tracking

12/12/2012 (Wednesday)

1. Hasliza, Sarawak EM238128024MY

2. Suriati, TanahMerah EM359957506MY

3. Halimah, Sipitang EM359957568MY

4. Vivi, Subang EM359957497MY

5. NurulHidayah, Muar EM238128038MY

6. Noorhaslina, Triang EM238128381MY

7. NurulBalqis, KgMelayuSubang EM238129047MY

8. Salbiah, Dungun EM238128072MY

9. SitiSalasiah, Skudai EM238128245MY

10. NorAzlina, KL EM352415165MY

11. NurLaili, Kajang EM352415222MY

12. Lizawati, Gelugor EM352415236MY

13. Nurulnatasha, KL EM352415240MY

14. Zatina, Banting EM352415253MY

15. NurulHuda, Dungun EM352415307MY

16. Fauzaani, PasirMas EM352415182MY

17. NurulIzati, Tumpat EM352415205MY

18. NurulAkma, Perak EM352415324MY

19. Monaliza, Sepang EM352415298MY

20. Faizal, PJ EM352415148MY

21. Ruzyana, KB EM352415593MY

22. JOjo, Ampang EM352415355MY

23. NorAmalina, Kangar EM352415267MY

24. Noorizan, Kamunting EM359957554MY

25. SitiAminah, PdgSerai EM352415545MY

26. SitImizalwa, Ampang EM352415531MY

27. NurulAtiqah, Penang EM352415559MY

28. Zuraini, KL EM352415562MY

29. Jamilah, Ipoh EM352415576MY

30. Norshahila, AyerKeroh EM352415179MY

31. AimaNatasha, Mentakab EM352415390MY

32. FatehahtulNur, KL EM352415386MY

33. Ratnadewi, KL EM352415372MY

34. Noresah, KualaKubuBahru EM352415369MY

35. UmiKalsom, PJ EM352415341MY

36. Aleesha, Dungun EM366801844MY

37. Nelly, Ranau EM352415602MY

38. Noorhana, Putrajaya EM352415616MY

39. Fatiha, KK EM366801858MY

40. Khairunnisa, KL EM352415580MY

41. Rozita, JB EM352415219MY

42. Shamsulaishi, KualaKrai EM352415315MY

43. Ruzyana, KB EM352415409MY

44. Norhuda, SubangJaya EM352415457MY

45. Azrena, KotaTinggi EM352415338MY

46. Roslina, Marang EM366801813MY

47. NoorAzizah, BestariJaya EM352415430MY

48. Kuidzura, Seremban EM238128316MY

49. Noorzalehawati, KualaBerang EM352415465MY

50. Azaruddin, Bangi EM352415443MY

51. Hasliza, KT EM366801433MY

52. Norazlina, KL EM352415426MY

53. MohdHezri, Beruas EM352415412MY

54. Rohaini, GuaMusang EM366801787MY

55. Zuraidah, JB EM366801393MY

56. Sunarti, Seremban EM352415134MY

57. Rozarina, Penang EM352415151MY

58. Norshahirah, Kuantan EM366802337MY

59. Juliyani, Tawau EM366802102MY

60. Inatisha, Putrajaya EM366801685MY

61. WanFaridah, KT EM366801654MY

62. Norhashibah, Skudai EM366801518MY

63. Mutiah, Kuching EM366801478MY

64. Harnah, Tenom EM352415196MY

65. FaridahHanim, Ipoh EM352415620MY

66. Norasyikin, Butterworth EM359957639MY

67. Norinah, Sandakan EM359957545MY

68. Yusaliza, AlorSetar EM238127995MY

69. NorAziah, KB EM359957537MY

70. Zalinda, Penang EM238128007MY

71. Hanimah, PuncakAlam EM359957510MY

72. NoorAziam, SeriIskandar EM238128015MY

10/12/2012 (Monday)

1. Adriana, SP EM238129529MY

2. MissShita, Puchong EM238128214MY

3. NoorRaihan, ShahAlam EM359957483MY

4. Marina, Cheras EM238128302MY

5. Ruslina, SubangJaya EM238128293MY

6. NurIzwane, PJ EM238128320MY

7. Najla, ShahAlam EM238128086MY

8. SitiNazirah, BatuCaves EM238128347MY

9. Syima, JB EM238128228MY

10. CikWani, Bota EM238128333MY

11. Yusmarni, KL EM238128112MY

12. Nurhafidah, JB EM238128395MY

13. NurAina, Lumut EM238128165MY

14. Rahayu, PJ EM238128276MY

15. Fareen, KB EM238128205MY

16. Viezana, Nilai EM238128262MY

17. Norsyafirah, Kemaman EM238128259MY

18. Qhairunnisa, ShahAlam EM238128188MY

19. SitiSafwati, KL EM238128174MY

20. Mardhati, SgPetani, EM238128280MY

21. Noorhana, Putrajaya EM238128452MY

22. Noraniz, KL EM238128435MY

23. Noorhashima, Sik EM238129078MY

24. Rosnanih, Sabah EM238129121MY

25. SitiRohani, PasirGudang EM238129815MY

26. NurheniElmi, TelokPgGarang EM238128965MY

27. IraMolynda, Sandakan EM238128713MY

28. Norhazlinda, Banting EM238128951MY

29. Norsyariati, Karak EM238128639MY

30. Norbi, Kuantan EM238128466MY

31. SitiFarahani, Bintulu EM238128483MY

32. Azrena, KotaTinggi EM238128497MY

33. Hartini, PAirGudang EM238128506MY

34. Shamsulaishi, KualaKrai EM238128687MY

35. Fajaruldeen, KT EM238128673MY

36. Norashiqin, Kangar EM238128660MY

37. Akmar, Muar EM238128656MY

38. Noordiana, BtCaves EM238128695MY

39. NoorAzlina, Setapak EM238128642MY

40. Ellia, Sipitang EM238128700MY

41. Anira, KB EM238128571MY

42. Norhayati, Puchong EM238128126MY

43. SitiArleena, Ledang EM238128510MY

44. Hasnizah, KB EM238128130MY

45. WanKhairiyah, Pekan EM238128421MY

46. NorAqilah, Kluang EM238128523MY

47. NoorSuhaila, Kupang EM238128537MY

48. DygNazla, Kuching EM238128545MY

49. Hazliana, KT EM238128449MY

50. Norliza, BatuCaves EM238128568MY

51. Ainna, Beranamh EM238128585MY

52. Hajar, JB EM238128554MY

53. Sharapiah, Kuantan EM238128055MY

54. SitiMuharny, AlorSetar EM238128364MY

55. Norhayati, Ipoh EM238128069MY

56. Irmayuzee, KL EM238128355MY

57. Vindy, BktMertajam EM238128041MY

58. NorAziana, KL EM238128157MY

59. NurShazni, Kulai EM238128109MY

60. Dr Rosma, Rawang EM238128418MY

61. MohdShahril, KT EM238128090MY

62. MuhdFaridz, SubangJaya EM238128143MY

63. Mastura, Kluang EM238128470MY

64. ZarithSofia, Penang EM238128231MY

65. Pazlina, Kajang EM238128191MY

66. SitiKhadijah, KL 201653037154 (skynet)

07/12/2012 (Friday)

1. Suhaini, Gombak EM238129427MY

2. Marianur, Putrajaya EM238129458MY

3. Suzy, JB EM238129435MY

4. NurIzzaty, SeriKembangan EM238129095MY

5. NurulAin, Skudai EM238129400MY

6. Hasniyah, Kangar EM238129413MY

7. NorNadia, Pekan EM238129444MY

8. Mazzura, Cheras EM238129461MY

9. NorAfifah, BayanLepas EM238129475MY

10. NurulSyuhadah, SeriKembangan EM238129489MY

11. Hafizah, Maran EM238129492MY

12. NurulAkma, PantaiRemis EM238129501MY

13. Rosinah, Brunei EE001987687MY

14. NorSyamimi, MuadzamShah EM238129515MY

15. NurHamizah, K.Selangor EM238129532MY

16. Nurdalilah, Serdang EM238129546MY

17. Jaazalynn, KL EM238129387MY

18. NoorHardhilah, Ipoh EM238129550MY

19. Nursyazwani, KotaTinggi EM238129563MY

20. Aleena, Kulim EM238129577MY

21. Naimmah, ShahAlam EM238129838MY

22. Erna, Masai EM238129824MY

23. Azrina, Bachok EM238129807MY

24. NurulWahyu, PJ EM238129775MY

25. Suziah, KualaTrengganu EM238128903MY

26. Mazuin, KL EM238129736MY

27. Halimah, KL EM238129373MY

28. CheRohiha, JB EM238129585MY

29. Muzarofah, KL EM238129081MY

30. Dyana, KL EM238129064MY

31. Norazlin, Ampang EM238129033MY

32. Rosnah, BatuCaves EM238129020MY

33. Lis, SubangJaya EM238129016MY

34. Shazelline, Pekan EM238129002MY

35. Kareena, PJ EM238128982MY

36. Rosliza, Putrajaya EM238129055MY

37. ErniYusnita, Nilai EM238128934MY

38. Armiza, TelukIntan EM238128996MY

39. Zaini, Kuantan EM238128979MY

40. NurulAkma, Pantai Remis EM340826849MY

41. Fazlina, Parit Buntar EM352000429MY

42. Rashila, Bayan Baru EM352000477MY

43. SuriaiHusniza, TanahMerah EM238128625MY

44. NorShariza, Melaka EM238128608MY

45. Suwarty, Melaka EM238128599MY

46. Rubiyah, Bangi EM238128727MY

47. Suwarnee, Puchong EM238128744MY

48. Ernie, SeriKembangan EM238128611MY

49. Roslinda, Kuantan EM238129767MY

50. MohdRafiq, Cheras EM238129149MY

51. NorFakhriah, KB EM238129135MY

52. Anis, Sepang EM238129118MY

53. Shima, Ampang EM238129104MY

54. Ainnatul, SeriIskandar EM238129395MY

55. Noorma, KB EM238129841MY

06/12/2012 (Thursday)
1. Azlina, Senai EM238129682MY
2.. NurZakiyyah, ShahAlam EM238129679MY
3. SitiAminah, KL EM238129665MY
4. NorRiza, Putrajaya EM238129705MY
5. Nirwana, Kulai EM238129696MY
6. SitiRohana, SubangJaya EM238129722MY
7. Zuliana, Kajang EM238129719MY
8. Noornazifa, Kangar EM238129254MY
9. Noorhana, Putrajaya EM238129325MY
10. NurulAin, Seremban 2 EM238129965MY
11. WanFaridah, KT EM238129926MY
12. SitiMardhiyyah, Lunas EM238129886MY
13. Nafizah, ShahAlam EM238129299MY
14. Norzalehawati, KualaBerang EM238129268MY
15. Syima, PasirGudang EM238129798MY
16. NurulHazwani, HuluLangat EM238129784MY
17. AliaAmira, PandanIndah EM238129753MY
18. Asrizan, KK EM238128758MY
19. Satiqah, MuadzamShah EM238128761MY
20. LAinor, MuadzamShah EM238128789MY
21. NurIzyanti, ShahAlam EM238128792MY
22. Shahrul, KL EM238128815MY
23. InaTisha, Putrajaya EM238128829MY
24. Norlina, KL EM2381288832MY
25. Ernie, SeriKembangan EM238128846MY
26. Nurul Shahusna, KualaSelangor EM238128850MY
27. Shamsiah, Miri EM238128894MY
28. NorAzlin, ShahAlam EM238128885MY
29. Noraisah, KualaBesut EM238128877MY
30. Norain, Ampang EM238129869MY
31. Fairos, ShahAlam EM238129651MY
32. ShamsualNorzin, KL EM238128775MY
33. Azreen, KgChangkat EM238128801MY
34. NurAqilah, Bangi EM238129909MY
35. SitiZubaidah, SeriKembangan EM238129311MY
36. Arman, Ipoh EM238129308MY
37. Faiqah, KLSentral EM238130005MY
38. WanNooraini, Beseri EM238128925MY
39. Anis Solihah, KL EM340853861MY
40. Nurul, Tampoi EM340854155MY
41. Wan Suliani, KL EM340854266MY
42. Siti Salbiah, KL EM238129740MY
05/12/2012 (Wednesday)
1. Juleffa, Sarawak EM340854495MY
2. Pazlina, Kajang EM340910100MY
3. NorAmalina, Kangar EM238128917MY
4. Azizah, Tronoh EM238129988MY
5. Salizatul, Kajang EM238129974MY
6. Yusmarni, KL EM238129912MY
7. Aini, Ledang EM238129855MY
8. Butik, Baling EM238129890MY
9. NurulHasikin, PelabuhanKlang EM238129872MY
10. Sham, KB EM238129991MY
11. NoorFazilla, Kuanatan EM238129339MY
12. Norazura, Kuantan EM238129237MY
13. SitiNurshalimar, KB EM238129245MY
14. Nordiana, Puchong EM238129342MY
15. NorHamizah, Besut EM359957979MY
16. Hamisun, Kuantan EM238129957MY
17. SitiFaeza, UluTiram EM238129617MY
18. Fazzura, Nilai EM238129625MY
19. Mimie, Senai EM238129603MY
20. NoorAzelan, BndarTenggara EM238129634MY
21. Zailawati, KB EM238129943MY
22. Sabariah, Kemaman EM238129930MY

04/12/2012 (Tuesday)

1. Norsaadah, Seremban EM238129223MY

2. NoorHasni, Penang EM359957727MY

3. Maslina, KL EM238129152MY

4. AliQusyairy, JB EM276387069MY

5. Noorhana, Putrajaya EM238120082MY

6. Zairatul, Rawang EM356803868MY

7. Azrena, KotaTinggi EM356803749MY

8. WanFarizah, Perak EM359957571MY

9. NurJannah, Melaka EM238129210MY

10. LayKhoon, Penang EM238129206MY

11. Juafriza, PJ EM238129356MY

12. Fauziah, KL EM238129183MY

13. W.Rosemarina, PJ EM238129197MY

14. SitiNoraini, PortKlang EM238129170MY

15. Norshahanis, KL EM238129360MY

16. W.Faridah EM276387109MY

17. Muslima, PJ EM356803695MY

18. Norhafizawati, Kamunting EM359957934MY

19. Norazwa, Behrang EM356803770MY

20. Mazni, Temerloh EM356803973MY

21. Marfizah, ShahAlam EM359957608MY

22. Rosnita, Melaka EM359957695MY

23. Harifah, Kajang EM359957466MY

24. SitiNurAshikin, Perai EM359957452MY

25. Hawa, Kuantan EM359957789MY

26. NurEzzatie, Kuantan EM238129271MY

27. Nasatulaida, PJ EM359957673MY

29. Nadzirah, Pontian EM359957744MY

30. Norhayati, Ipoh EM359957687MY

31. Syakiratul, SriDamansara EM359957700MY

32. Jennifer, KotaBelud EM359957713MY

33. SitiZubaidah, Putrajaya EM359957877MY

34. Norlia, SeriKembangan EM359957792MY

35. Zarina, BatuCaves EM359957758MY

36. Norhaslinda, Penang EM238127681MY

37. Azreen, Kg Changkat EM238127678MY

38. SitiRahmah, Klang EM359957863MY

39. MaizatulFadzlin, Lahat EM359957829MY

40. Halija, Beruas EM359957832MY

41. Idayani, Masai EM359957775MY

42. Filda, Ampang EM359957815MY

43. Rosmanita, Kajang EM359957846MY

44. Norsyafera, BatuPahat EM359957850MY

45. Margaret, UluTiram EM359957885MY

46. NorAzira, Putrajaya EM359957894MY

47. Noraishah, Arau EM359957903MY

48. NurHafizah, Jenjarom EM359957761MY

49. Salman, Semenyih EM359957925MY

50. Suzana, KB EM359957948MY

  1. SitiHafizah, Kuantan EM359957996MY

03/12/2012 (Monday)

1. SitiAzima, Kuching EM356803721MY

2. Hasmee, Paka EM356803942MY

3. MohdAmmar, Sepang EM238120065MY

4. Asha, PuncakAlam EM238120051MY

5. AiniDashima, Ampang EM238120025MY

6. KamaAzura, Senai EM356804024My

7. Norazila, HuluKlang EM356804072MY

8. NurElleshah, Perlis EM356804007MY

9. SitiRohaizan, Banting EM356804041MY

10. Anniez, KT EM356804055MY

11. Hasmiza, Sepang EM356804112MY

12. NurSahella, PasirGudang EM356803620MY

13. Mahaisuriati, KK EM238120048MY

14. Senorita, PJ EM356804015MY

15. Norhayati, KL EM356804069MY

16. Rosemylia, Puchong EM356804109MY

17. Aswadi, PJ EM359828299MY

18. ErnirHarlina, Ampang EM238127633MY

19. Norsyahidda, AyerKeroh EM356804687MY

20. Mariana, KualaLipis EM356803616MY

21. Hamidah, Kelana Jaya EM356803664MY

22. Nuraini, Butterworth EM356803681MY

23. Hamzria, KK EM356803704MY

24. Norsyahrina, KL EM356803678MY

25. NurulNadiah, SgBuloh EM356803735MY

26. Nurardini, Kangar EM356803823MY

27. Eryn, Jitra EM356803810MY

28. Hjh Jouliaana, KualaNerang EM356803766MY

29. Asma, Johor EM356803752MY

30. Sharifatul, Kerteh EM356803783MY

31. NorSuzana, Bachok EM356803956MY

32. Mazlina, PetalingJaya EM356803797MY

33. Mastura, Kulim EM356803806MY

34. WanHasmi, SubangJaya EM356803854MY

35. Nurfarhani, Arau EM356803837MY

36. Hatty, KK EM356803885MY

37. Emiliamiza, Masai EM356803899MY

38. SitiKhalijah, Senai EM356803911MY

39. Fatin, SubangJaya EM356803960MY

40. Nornee, Kemaman EM238120105MY

41. Yusaliza, AlorSetar EM356803987MY

42. Jojo, Ampang EM238120096MY

43. MohdFahmy, Betong EM356804165MY

44. Ashikin, Melaka EM356803655MY

45. SharifahNorzila, Shah Alam EM356803633MY

46. Nieza, SgBesar EM356804038MY

47. NorAzreena, PasirGudang EM356803995MY

48. Izziani, KB EM356804695MY

49. Suzriana, KK EM356803718MY

50. NoorAdiyani, KL EM356803845MY

51. Emma, Klang EM356803908MY

52. NorAziah, KB EM238120034MY

53. NurulFaizah, Putrajaya EM356803871MY

54. Roshamiza, Marang EM356803939MY

55. Victoria, Sarawak EM147603426MY

56. Julia, JB EM147603443MY

  1. MiorOthman, KK EM265998095MY

30 november 2012

1. Eryn, Jitra EM329345329MY

2. NoorIzziani, KL EM265998626MY

3. NorAmalina, Kangar EM356804276MY

4. NurDiana, BatuCaves EM356804086MY

5. Amirah, ShahAlam EM356804090MY

6. Yusfiza, Putrajaya EM356804126MY

7. SitiKhadijah, KL EM356804157MY

8. Azrena, Kluang EM356804174MY

9. SitiNorazlizan, Jasin EM356804280MY

10. Aynies, JB EM356804293MY

11. Noraflinda, JB EM356804245MY

12. NurNajihah, Kuching EM356804214MY

13. FaizatulHusna, Kulim EM356804483MY

14. NoorAzlina, Setapak EM356804130MY

15. Nadzirah, Senawang EM356804143MY

16. NurAmirah, BatuPahat EM356804188MY

17. Atie, Kemaman EM356804302MY

18. Cici, PJ EM356804262MY

19. NurulFariha, KB EM356804228MY

20. NurulUmiSyafina, SgPetani EM356804231MY

21. NoorMala, PJ EM356804191MY

22. Norlializa, BayanBaru EM356804378MY

23. Zuraida, Skudai EM356804205MY

29/11/2012 (Thursday)

1. Norshazwani, KL EM356804395MY

2. Shazelline, Pekan EM356804506MY

3. Mastura, KL EM356804510MY

4. PnAnis, Damansara EM356804347MY

5. NoorAdiyani, KL EM356804554MY

6. Shamsulaishi, KualaKrai EM356804470MY

7. FaridahHanim, Ipoh EM356804537MY

8. Hairunnisa, JB EM356804523MY

9. AinAmira, Putrajaya EM356804497MY

10. Rozita, JB EM356804568MY

11. Solehah, Ipoh EM35604449MY

12. Rodzillah, KK EM356804452MY

13. Ainin, Setapak EM356804418MY

14. Erni, PJ EM356804421MY

15. Rozaini, Butterwoth EM356804435MY

16. NurShazni, Kulai EM356804466MY

17. Hafnierma, Kluang EM356804599MY

18. Maslizana, KotaTinggi EM356804585MY

19. Amriyusfarizal, BukitMertajam EM356804545MY

20. NoorAzrina, KLCC EM356804355MY

21. Norazidah, Seremban EM356804316MY

22. Noorhayati, Serendah EM356804333MY

23. Noni, Kemaman EM356804320MY

24. NorIliani, PasirPuteh EM356804364MY

25. KuRina, KK EM356804404MY

26. Rosnita, Mantin EM147601147MY

27. Juirna, KL EM265997784MY

28/11/2012 (Wednesday)

1. Farhanah, Tg Malim

2. Shahidatul, KL EM359828118MY

3. Atiyah, SeriKembangan EM238127752MY

4. Norfadhilah, ShahAlam EM356804673MY

5. Ainun, KL EM238127942MY

6. Arlinah, Sandakan EM238127871MY

7. Amelia, SeriManjung EM238127960MY

8. AinulHuda, KL EM238127797MY

9. SitiFairus, PasirGudang EM238127783MY

10. NurElishah, Perlis EM238127823MY

11. SitiFaeza, UluTiram EM359828152My

12. SitiNoraini, PortKlang EM238127911MY

13. Norjannah, Klang EM356804656MY

14. Norhafizah, SeriKembangan EM238127908MY

15. NoorAidah, KL EM356804611MY

16. SitiAmira, Kajang EM356804625MY

17. Sabariah, AmpangIndah EM356804608MY

18. Azwani, Arau EM356804571MY

19. Qiesha, KualaKangsar EM35804700MY

20. W.NAsyekeen, Lumut EM356804713MY

21. NoorAznora, Ampang EM356804660MY

22. Monaliza, Sepang EM356804639MY

23. Rosmaliza, KB EM356804727MY

24. TgNurulSofia, PuncakAlam EM238127939MY

25. MaizatulKhashila, Raub EM238127899MY

26. Yusmarijan, PulaiChondong EM238127956MY

27. Salmi, AlorSEtar EM238127704MY

28. MohdRadzi, Tumpat EM238127925MY

29. Norhafizah, ShahAlam EM356804642MY

27/11/2012 (Tuesday)

1. Rajhimah, Wangsa Maju EM238127655MY

2. Nurhani, Selama EM238127620MY

3. NurulHanida, Bangsar EM238127845MY

4.Ezzu, KK EM238127854MY

5. NurAlyaa, Puchong EM238127806MY

6. Zarina, KL EM238127810MY

7. NurSyafafwati, Trengganu EM238127647MY

8. Maslina, Kuantan EM238127580MY

9. Fatiha, KK EM238127664MY

10. Yusmarliza, Gurun EM238127593MY

11. Norhafiza, Ampang EM238127616MY

12. NoorIzrati, Melaka EM238127562MY

13. Kapt.nurulsyazwani, seremban EM238127559MY

14. Nurhidayah, Banting EM238127602MY

15. Wan Norzaniana, Bangi EM238127576MY

16. Marina, Butterworth EM238127749MY

17. Norazila, HuluKlang EM238127695MY

18. HaniZulaikha, Kluang EM238127718MY

19. SitiKhadijah, KL EM238127721MY

20. Ismel, KL EM238127735MY

21. Nurfadila, Kajang EM359984489MY

26/11/2012 (Monday)

1. Yusaliza, AlorSetar EM359828197MY

2. Noorilyanie, PD EM359828183MY

3. Salbiah, Dungun EM238127987MY

4. Najdiah, KL EM359828210MY

5. Norazlina, JB EM359828237MY

6. Nurzuraizah, PasirGudang EM359828095MY

7. Maziela, Jelebu EM359828206MY

8. Tuty, KL EM359828170MY

9. Darwishah, TelukIntan EM359828166MY

10. NoorAziah, JB EM359828121MY

11. Rosniza, Bangi EM359827792MY

12. Nurkhasiah, SriAman EM359827979MY

13. NurulAzlina, KL EM359828135MY

14. Shazellina, Pekan EM359828285MY

15. SitiKhadijah, KL EM359828268MY

16. SitiSara, Kluang EM359828271MY

17. Zainiah, HuluLangat EM359828104MY

18. NurulAkma, PntaiRemis EM359828308MY

19. FarahAzrina, Klang EM359828223MY

20. Norfaza, Ampang EM238127545MY

21. Suhana, JB EM238127531MY

22. Rosliena, ShahAlam EM238127973MY

23. Norsahara, Kluang EM3559828245MY

24. Pazlina, Kajang EM359828254MY

25. AhmadShahir, Melaka EM359828064MY

26. Mastura, Kluang EM359828055MY

27. Norazlina, Kuantan EM359828002MY

28. Roslyna, Seremban EM359828016MY

29. Norhazwani, KualaBerang EM359827850MY

30. Nurbaiti, SeriIskandar EM359828047MY

31. Nurkhalilah, Jitra EM359827894MY

Search This Blog

Loading...